Persoonlijke touch

Laurens Meijering is oprichter en directeur van Luminnova B.V. Hij heeft een brede en gedegen universitaire opleiding (technische natuurkunde en postdoctoraal milieukunde). Hij kan bogen op een zeer ruime werkervaring bij de overheid (regionaal, landelijk en Europees) én is werkzaam geweest als European business consultant. Hij heeft een heldere en pragmatische kijk op innovatie, economie en duurzaamheid. En beschikt over een groot netwerk in overheidsland met een grondige kennis van regionale, landelijke en Europese subsidies.

Laurens Meijering is gebrand op kwaliteit, werkt resultaatgericht met visie, is snel, vernieuwend en betrouwbaar. Vol enthousiasme en met een enorme vakkennis zal hij uw opdracht ten uitvoer brengen. In uw netwerk zal hij van nature opereren met “the personal touch”: toegankelijk, persoonlijk en sociaal.

Kortom: hij heeft meer dan voldoende bagage om uw ambities te helpen verwezenlijken en om te zetten in een aansprekend resultaat. Op verzoek kunt u referenties raadplegen. Als u dit wenst, laat het even weten.