Wat doen we

Luminnova B.V. is gespecialiseerd in innovatie- en subsidieadvies voor bedrijven, kennisinstellingen en overheden. Luminnova bouwt voor u projecten met een kop en een staart, maakt plannen concreet, smeedt allianties tussen stakeholders en zet nieuwe samenwerkingsvormen stevig neer. Luminnova zorgt daarbij dat u maximaal kunt profiteren van beschikbare subsidies en neemt de zorg uit handen voor de werving en begeleiding van subsidies.

Luminnova kan u met innovatie- en subsidieadvies van dienst zijn op een breed werkterrein. Voor bedrijven en kennisinstellingen bieden wij u onze diensten aan bijvoorbeeld op het terrein van duurzame innovaties (energie, milieu, zorg), medische technologie, life sciences, food, procesindustrie en high tech systems. Voor overheden kan het bijvoorbeeld gaan om economische of maatschappelijke beleidsontwikkeling, beleidsevaluaties, stakeholderanalyses en het opzetten van internationale samenwerkingsverbanden.

Luminnova opereert vanuit een passie voor maatschappelijk innoveren en ondernemen met als uitgangspunt een gezond economisch perspectief voor het bedrijfsleven. Luminnova kan voor u opdrachten uitvoeren binnen en buiten Nederland.